Pada mulanya, aku nak guna https://azlina.wordpress.com ni untuk kata-kata hikmah, forwarded message yang berbentuk ilmu yang aku dapat melalui email…. aku rasa idea aku ni ok..

So that, aku takyah letak kat main blog aku kat http://azlina.net .. sebab blog tu bukan untuk forwarded messages.. blog tu untuk apa yang aku ulas, apa yang aku rasa, apa yang aku tahu, dan di share dengan ramai.. jadinya, kemungkinan besar blog ni akan digunakan untuk kata-kata hikmah, dan segala cerita yang aku rasa perlu.

tapi kan.. sape je nak melayari https://azlina.wordpress.com ni? … apa gunanya categories yang aku bleh create kat blog aku kat http://azlina.net?

…. dulu aku pening untuk pilih blog.. sekarang.. pening untuk isi data dalam blog..

apa ye pendapat korang.. erm.. mungkin aku bleh post forwarded email yang aku dapat tu kat sini, n then, aku ulas kat http://azlina.net, pastu, suruh diorang pi sini kalau nak tau cerita penuh..

heh.. soalnye sekarang.. kebiasaannya, orang akan jarang nak pi link lain kalau dah pi kat satu blog..