Alhamdulillah..

semua assignment aku dah siap dengan jayanya..
🙂 tahniah diucapkan buat diri aku sendiri..
ngan kawan-kawan aku..
especially kawan-kawan group aku..
tak lupa juga, buat roomate aku..
diorang banyak tenangkan aku..
diorang segalanya bagi aku..
tapi aku taktau, setakat mana pengorbanan aku pada diorang..
sebab. .. aku rasa aku jahat..

minggu depan dah start final exam..
tangan aku menggigil..
course work mark aku tak bape best……..

haritu masa test lending …
lepas hantar paper, lecturer bagi paper test 1..
…aku punggah punggah.. jumpa nama ismaliya dulu.. dia dapat 100% .. 80/80 ..
then.. aku punggah…. cari nama aku….. aku… aku dapat 75% … 60/80 ..
balik kolej kediaman… singgah bilik isma…. rupanya dia ada ambikkan paper lydia skali..
aku tengok markah lydia.. dia dapat lebih kurang 95% .. 78/80 …

……..

aku seram…
aku down…
boleh ke course work mark aku menampung markah final aku..
aku takuut.. betul betul takut…

aku rasa aku takleh buat..
mampukah aku buat semua ni…

aku rasa aku takleh buat..
aku dah rasa takde nafsu untuk belajar….
aku rasa aku tak dapat jadi macam kawan-kawan aku yang lain…

sebab aku paling corot antara diorang..

………………

ARGH!!! AKU TAK SETERUK YANG DISANGKA la!!!